Ανακάλυψε το πιο Hot DIY του Απριλίου!

Ανακαλύψτε το νούμερο ένα DIY του Απριλίου και δώστε την δική σας προσωπική πινελιά στην Λαμπάδα σας για φέτος το Πάσχα!

Το πιο Hot DIY του Απριλίου είναι η Πασχαλινή μας Λαμπάδα! Επειδή όλοι είμαστε ξεχωριστοί πρέπει πάντα να δίνουμε την προσωπική μας πινελιά όπου μπορούμε!

Η Λαμπάδα ξεκίνησε ως έθιμο, που έχει τις ρίζες του στην αρχαία Εκκλησία. Αφορούσε το βάπτισμα των νέων μελών της, το οποίο τελούνταν τη νύχτα της Ανάστασης.

Το έθιμο κατά τους πρώτους χριστιανικούς χρόνους, όριζε ότι οι νεοφώτιστοι χριστιανοί βαφτίζονταν πάντα Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα, μετά από ένα διάστημα προετοιμασίας. Στο πνεύμα κατάνυξης και υποδοχής των νέων μελών, η λαμπάδα είχε διττή σημασία: συμβόλιζε το νέο φως του Χριστού, που θα φώτιζε πλέον την ψυχή του νεοφώτιστου, αλλά και τον ήλιο της Άνοιξης.

Με το πέρασμα των χρόνων η Λαμπάδα απέκτησε μία πιο προσωπική νότα για την κάθε οικογένεια και πιο συγκεκριμένα τη νονά και το βαπτιστήρι.

Με όπλα μας λοιπόν, τη δημιουργικότητα και τη διάθεση θα φτιάξουμε τέλειες λαμπάδες. Και το σημαντικότερο; Θα είναι ολοδικές μας και δε θα τις κρατάει και κανείς άλλος.

Ανακαλύψτε πώς να φτιάξετε μόνοι σας την Λαμπάδα σας για φέτος το Πάσχα εδώ!

Βρείτε μεγάλη ποικιλία υλικών για λαμπάδες εδώ!