Οι 3 Top Τάσεις Κοσμημάτων από το London Fashion Week

Οι 3 Top Τάσεις Κοσμημάτων από το London Fashion Week για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017

‘Χρώματα, στριφώματα και prints: το Λονδίνο φέτος έσφυζε από ιδέες και τα πάντα φαινόντουσαν να είναι ανοιχτά προς συζήτηση για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017.’

Ας δούμε λοιπόν, τις τρεις top τάσεις στα κοσμήματα για SS 2017 από την εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο! Δύο από αυτές, οι οποίες περιλαμβάνουν σκουλαρίκια φορεμένα σε αντισυμβατικούς συνδυασμούς, είναι σίγουρο πως θα είναι στην κορυφή για την Άνοιξη. Η τρίτη τάση είναι για τους fashionistas που παίρνουν ρίσκα!

Εσείς θα είσαστε ο κριτής τους!

Το Single Σκουλαρίκι

Μαζί με την Άνοιξη, έρχεται και ο νέος, δυναμικός τρόπος για να φορέσεις τα σκουλαρίκια… όσο πιο single και μεγάλα, τόσο καλύτερα! Το αγαπημένο μας είναι το κρεμαστό, μεγάλο, μονό σκουλαρίκι της Ανοιξιάτικης collection της Mary Katrantzou.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας επέστρεψε στην ελληνική κληρονομιά της, ευνοώντας το αρχαιο-ελληνικό print σε απείθαρχα χρώματα! Τα single σκουλαρίκια κοσμούσαν κάθε μοντέλο που περπάτησε στην πασαρέλα!

Ασύμφωνα Σκουλαρίκια

Στο show της Simone Rocha, τα αταίριαστα σκουλαρίκια από κρύσταλλα ή πέρλες, ήταν το τέλειο περιτύλιγμα για τα ρούχα με τα αιθέρια print και τις ρομαντικές pastel αποχρώσεις! Συνδυάζοντας ασυνδύαστα ζευγάρια από σκουλαρίκια, κατάφερε να δώσει ένα νέο τόνο στην romantic floral τάση της μόδας.

Δε μπορούσε κάποιος να βρει ούτε ένα ίδιο ζευγάρι σκουλαρικιών σε όλη την εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο!

Διακοσμημένα Crocs

Ο Σκοτσέζος σχεδιαστής Christopher Kane, παρουσίασε μία πολυδιαφημισμένη συλλογή στο μουσείο Tate Britain στην Αγγλία, αλλά σχεδόν επισκιάστηκε από την περίεργη επιλογή του στο κομμάτι της υπόδησης.

Τα Crocs, τα οποία το Vogue έχει περιγράψει ως «τα λεγόμενα ‘άσχημα’ παπούτσια, που είναι πολυαγαπημένα από chef, εργαζόμενους σε νοσοκομεία και surfers λόγω των προδιαγραφών τους», μπορεί να καταφέρουν να περάσουν από την ‘σκοτεινή πλευρά’ στο φως και να γίνουν τα ‘πολυαγαπημένα’ για όλους μας για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017.

Η επιλογή του Kane ήταν κρύσταλλα και πέτρες καρφιτσωμένες και κολλημένες πάνω στα καλοκαιρινά Crocs! Ακόμα δεν γνωρίζουμε για το πόσο μπορεί να κοστίζει ένα ζευγάρι από αυτά τα slip-on υποδήματα…

Εν τω μεταξύ καλό θα ήταν να ζεστάνετε τα πιστόλια σιλικόνης σας και να ετοιμάζετε το δικό σας ζευγάρι slip-on με κρύσταλλα και πέτρες για την Άνοιξη!